Sinterklaas ook in 2017 op bezoek in Brandevoort

Zondag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten weer op bezoek in Brandevoort. Weten jullie nog dat Sinterklaas vorig jaar de hulp had van Prins Carnaval? Zodat ze in de open auto’s konden rijden? Dit jaar weten we nog niet hoe Sinterklaas komt. Hij heeft geen tijd en puf om iets te vertellen  aan de kindjes van Brandevoort. Hij is nog moe van vorig jaar en slaapt veel om uit te rusten.

Kom daarom zondag 26 november naar Basisschool de Vendelier, locatie Schutsboom om rond 14.00 te kijken naar de aankomst van Sint, zijn Pieten zodat we allemaal kunnen zien hoe het gaat met Sinterklaas en wat hij geregeld heeft voor de intocht in Brandevoort.

Vervolgens begint de intocht richting de Markthal  waar om 15.00 een knotsgek feest zal plaatsvinden.

Sinterklaas ook in 2016 op bezoek in Bandevoort

Zondag 20 november komt Sinterklaas met zijn Pieten weer op bezoek in Brandevoort. Na het voertuigen probleem van vorig jaar heeft Sinterklaas beloofd dit jaar zelf een vervoermiddel te regelen voor zijn intocht in plaats van dit over te laten aan zijn Pieten. Maar ja Sinterklaas heeft nog al een wensenlijst voor zijn voertuig: Groot, opvallend, kleurrijk en gezellig. dus wat Sinterklaas geregeld heeft?

Kom daarom zondag 20 november naar Basisschool de Vendelier, locatie Schutsboom om rond 14.00 te kijken naar de aankomst van Sint, zijn Pieten en het supergezellige vervoermiddel dat Sinterklaas heeft geregeld. Vervolgens begint de intocht richting de Markthal  waar om 15.00 een knotsgek feest zal plaatsvinden.

Tot zondag 20 november!

Geschreven in de categorie: Geen categorie

Verslag intocht Sinterklaas 2015

Zondag 22 november was een geweldige dag,
Brandevoort heeft Sint weer verwelkomd samen met zijn Pieten.
Na het zoeken van een geschikt vervoersmiddel bij de Vendelier,kon de tocht naar de Markthal beginnen.

In de tocht alle vervoersmiddelen die de pieten hadden gevonden, zoals een ezel, een step , een fiets, de schoolbus van Villa Vrolijk en een ……cabrio.

Onder de Markthal vond nog een groot feest plaats met veel muziek, zang en dans.

De fotograaf heeft heel veel mooie foto’s gemaakt van dit spektakel kijk maar eens op de Foto pagina.

Geschreven in de categorie: Geen categorie

Zie ginds komt……..?

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Jazeker jongens en meisjes van Brandevoort wij, als sinterklaas comité, vinden het maar wat fijn. Sinterklaas heeft contact met ons gehad en hij komt ook dit jaar naar Brandevoort.

Weten jullie nog dat de pieten vorig jaar aankwamen in de schoolbus van Villa Vrolijk? Wat hadden ze toch veel geleerd op school. Hoe zouden Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar komen? Dat blijft nog even een verrassing maar ik heb iets horen fluisteren over vervoersmiddelen? Hebben de pieten dan nog niet niet genoeg chaos veroorzaakt met de boten en de schoolbus?

Verder wilde Sinterklaas en zijn hoofdpiet nog niet veel vertellen maar wel dat hij met heel veel pieten komt dus een groot feest wordt het zeker! Houdt zondagmiddag 22 november dus maar vrij in de agenda van papa en mama en kom gezellig met ons het sinterklaasfeest vieren.

Geschreven in de categorie: Geen categorie

Hij Komt, hij komt….

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Jazeker jongens en meisjes van Brandevoort wij, als sinterklaas comité, vinden het maar wat fijn. Sinterklaas heeft contact met ons gehad en hij komt ook dit jaar naar Brandevoort.

Weten jullie nog dat hij vorig jaar gebracht aankwam in een heuse speedboot? Wel veel beter geregeld door de pieten dan het jaar daarvoor in de reddingsboot. Hoe zouden Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar komen? Dat blijft nog even een verrassing maar ik heb iets horen fluisteren over een school? Hebben de pieten dan nog niet niet genoeg geleerd? Of moesten ze terug omdat ze vorige keer de stoel hadden kwijt gemaakt?

Verder wilde Sinterklaas en zijn hoofdpiet nog niet veel vertellen maar wel dat hij met heel veel pieten komt dus een groot feest wordt het zeker! Houdt zondagmiddag 23 november dus maar vrij in de agenda van papa en mama en kom gezellig met ons het sinterklaasfeest vieren.

Geschreven in de categorie: Nieuws

Spannend…..

Hij komt, hij komt die lieve goede Sint. Jazeker jongens en meisjes van Brandevoort wij, als sinterklaas comité, vinden het maar wat fijn. Sinterklaas heeft contact met ons gehad en hij komt ook dit jaar naar Brandevoort.

Weten jullie nog dat hij vorig jaar aankwam in een reddingsboot. Hoe zouden Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar komen? Dat blijft nog even een verrassing maar ik heb iets horen fluisteren over …een andere boot?

Verder wilde Sinterklaas en zijn hoofdpiet nog niet veel vertellen maar wel dat hij met heel veel pieten komt dus een groot feest wordt het zeker! Houdt zondagmiddag 24 november dus maar vrij in de agenda van papa en mama en kom gezellig met ons het sinterklaasfeest vieren.

Geschreven in de categorie: Geen categorie

Sinterklaas in stormachtig Brandevoort

Wat was het stormachtig 25 november, maar…uiteraard was Sinterklaas aanwezig bij de intocht in Brandevoort. Helaas had hij zijn paard thuis moeten laten maar in plaats daarvan waren er extra veel pieten.  Ook kwam Sinterklaas op een bijzondere manier aan, per reddingsboot!

Na dit bijzondere begin ging het in een lange stoet naar de markthal waar nog een spetterend feest heeft plaatsgevonden. Al met al keek Sinterklaas terug op een geweldig feest en hij heeft beloofd volgend jaar op zondag 24 november weer langs te komen in ons mooie Brandevoort!

Geschreven in de categorie: Nieuws

Goed nieuws…

Jazeker jongens en meisjes van Brandevoort wij, als sinterklaas comite hebben goed nieuws voor jullie. Wij hebben contact gehad met Sinterklaas en hij komt ook dit jaar naar Brandevoort.

Weten jullie nog dat hij vorig jaar gebracht moest worden door de boer omdat hij in het weiland was geland met de luchtballon? Hoe zouden Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar komen? Dat blijft nog even een verrassing maar ik hoop dat hij dit jaar toch veilig op de grond blijft of op Amerigo nauurlijk.

Veel wilde Sinterklaas nog niet vertellen maar wel dat hij met heel veel pieten komt dus een groot feest wordt het zeker! Houdt zondagmiddag 25 november dus maar vrij in de agenda van papa en mama en kom gezellig met ons het sinterklaasfeest vieren.

Geschreven in de categorie: Nieuws

Grandioos Sinterklaasfeest in Brandevoort

Heb je het gezien? Het was echt een luchtballon.
Die Sint boft… is hij in een hooischuur geland!
Gelukkig is het super goed afgelopen en heeft de Sint een mooie intocht gehad.
Het was echt een grandioos feest. We hebben het gezien, de Kidz-dj is geweest.
Volgend jaar ga ik weer maar nu ga ik eerst nog genieten van een fijne Sinterklaastijd.

Heb jij je schoen al gezet?

Geschreven in de categorie: Nieuws

Sinterklaas in een luchtballon

Het zal toch niet waar zijn?? Een LUCHTBALLON
Komt Sinterklaas met de luchtballon? Ik heb het maar gehoord
Misschien is het niet waar. Kan hij dan wel landen
Daar bij de Vendelier? Heeft de Sint daar hoog in de lucht wel veel plezier? Zou het koud zijn misschien of juist heel warm?
Straks breekt hij nog iets… misschien zijn arm.
Jeetje….is het wel een goed idee. Sint hoog in de lucht oh nee, oh nee…

Geschreven in de categorie: Geen categorie
snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake